Yoga weekend op de Veluwe - 2 pers kamer

Begin
16 sep.
Herhaalt
3 keer
Prijs
€ 329.00
Beschikbaarheid
4 plekken

InformatieWe nodigen wij jou van harte uit om met ons mee te gaan naar de prachtige Veluwe voor een weekend vol ontspanning en aandacht voor jezelf.

De Veluwe staat bekend om haar mooie natuur, mogelijkheid tot wandelen en de stilte. De stilste plekjes in Nederland zijn in de Veluwe. Met een kleine groep, van 6 tot 15 personen, brengen wij dit weekend door op het prachtige landgoed ‘De Stakenberg’, middenin het bos. We beginnen de dag met yoga, in de middag is er een (optionele) wandeling en meditatie en in de avond sluiten we de dag af met yoga. Naast het programma is er tijd om te wandelen, te ontspannen, gebruik te maken van de sauna, energetische coaching of massages te boeken. 

Het weekend zal draaien om jou, we creëren tijd en ruimte om weer helemaal op te laden. Wij bieden yoga, meditatie, rust en een prachtige omgeving om jou hierbij te ondersteunen. Chiara is vanuit Karuna de gastvrouw, en is er voor al jouw vragen. Ook biedt zij de meditatielessen, ontspanning en stiltewandeling aan. Ontdek wat een yogaweekend voor jou kan betekenen; laad je lichaam op en treedt met hernieuwde energie de komende periode tegemoet. Een volledig verzorgd weekend van vrijdag 15:00u tot en met zondag 15:00u op de Veluwe. Mocht je vragen hebben over het yogaweekend, neem dan vooral even contact op.Wij hopen jou te mogen ontmoeten tijdens dit yogaweekend!  

Invulling van het weekend

Vrijdag 

Inchecken kan vanaf 15:00

16:30 uur Opening in de yogaruimte

18:00 uur Samen eten

20:00 - 21:30 uur Yogales

 

Zaterdag

08:30 - 10:00 uur Yogales

Tot 11:00 Ontbijt

 

12:00 - 16:00 uur Lunch, precies wanneer jij dat wilt.

 

15:30 - 16:30 uur Stilte wandeling

16:30 - 17:00 uur Meditatie

 

18:00 uur Samen eten

20:00 - 21:30 uur Yogales

 

Zondag 

08:30 - 10:00 uur Yogales

Tot 11:00 Ontbijt

 

11:30 - 12:30 Stiltewandeling

12:30 - 13:00 Meditatie

12:30 - 13:00 Afsluiting yogaweekend

 

12:00 - 16:00 uur Lunch, precies wanneer jij dat wilt.

 

15:00 UitcheckenLocatie

Veluwe Hotel Stakenberg bevindt zich op Landgoed Stakenberg, gelegen net buiten Elspeet in een zeldzaam mooi natuurgebied op de Veluwe. Het landgoed ligt midden in het bos en je loopt binnen drie minuten naar de uitgestrekte heidevelden. Op Landgoed Stakenberg zie je nog puur natuur en kun je werkelijk 'onthaasten'.Veluwe Hotel Landgoed Stakenberg Stakenberg 86  Elspeet  https://stakenberg.nlInclusief

• 4 Yoga lessen

• 2 meditatie lessen

• Stilte wandeling

• 2 overnachtingen

• 2 avond maaltijden

• 2 uitgebreid ontbijt buffet

• 2 lunch

• Onbeperkt thee, koffie, water

• Fruit

• Sauna


Data en tijden

Dag 1
Vr 16 september 2022 • 15:00 — 21:30 CEST
Dag 2
Za 17 september 2022 • 08:30 — 21:30 CEST
Dag 3
Zo 18 september 2022 • 08:30 — 13:00 CEST

Plaats

Stakenberg 86 Elspeet

8075 RH Elspeet

Plan je route
Loading...

Je docent

Chiara Vegt

Docent

Mijn eerste yoga ervaring kreeg ik van mijn moeder, zij is zelf yogadocente geweest. Ik heb heb yoga in die tijd als te zweverig en ontoegankelijk ervaren en zette mij er zelfs tegen af. Echter, tijdens mijn zwangerschap, ruim vier jaar geleden, kwam het allemaal weer boven en was yoga voor mij ineens een logische stap. Niet de zwangerschapsyoga met andere ouders to-be, maar het contact maken met je eigen lijf en het leven daarin.Yoga paste mij perfect, het was alsof ik al die tussenliggende jaren gewoon yoga had beoefend. Mijn lichaam herkende en snapte de oefeningen feilloos! En via de fysieke yoga beoefening kwam ik ook bij minder fysieke lagen van mijzelf aan; de geest en opgeslagen emoties en herinneringen in je lijf.De fysieke yogabeoefening werd voor mij een kijkje in, en begrip van, mijn geest.Het vertrouwen en de spanning die je voelt wanneer je nieuwe houdingen eigen maakt en de kick als je merkt dat je rust en comfort in een nieuwe houding kan vinden werkt bij mij verslavend.Dat plezier, vertrouwen en hopelijk een stukje zelfbegrip via het lichaam is wat ik wil overbrengen in mijn yogalessen.

Ineke Jochems

Docent

Live you’re Life to the fullest

Mijn hart en ziel liggen in het ondersteunen en in beweging brengen van mensen. In beweging brengen niet alleen fysiek, maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel.Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Deze gebieden staan centraal in mijn werk als Psycholoog/coach, maar ook als yoga docent en een belangrijk aspect wat ik hier aan toe voeg is de ademhaling, dit is letterlijk en figuurlijk de constante factor. Onze ademhaling is altijd in het hier en nu en heeft direct invloed alle eerder genoemde gebieden .

Onze ademhaling is onze gids!Mijn lessen als yogadocent kenmerken zich hierdoor maar ook door mijn persoonlijke aandacht, liefde en betrokkenheid. Ik leef yoga en straal dit ook uit, de afgelopen 15 jaar heb ik diverse teacherstrainingen en vele lessen/ workshops gevolgd om mijn zelf te verdiepen en te bekwamen in de filosofie/ anatomie en bewegingsleer mbt Yoga en meditatie. Uiteraard komen hier opleidingen zoals mijn verpleegkundige opleiding, mijn studie psychologie en coachopleidingen ook van pas evenals mijn lange werkervaring in de zorgsectoren en in het bedrijfsleven.Yoga in welke vorm dan ook ( of ik nu een Ying / Restorative les, Hatha, Hot hatha, Vinyasa of Astanga les geef) brengt mensen altijd in verbindingen met zichzelf en geeft altijd de ruimte/ mogelijkheid om de wervelingen van de geest tot rust te brengen. En je lijf, geest, emoties, en ademhaling bewust te observeren en de verstilling in je zelf op te zoeken en je bewustzijn te verruimen.

Yoga weekend op de Veluwe - 2 pers kamer

4 plekken beschikbaar