Workshop Yin voor de zomer

Begin
2 jul.
Herhaalt
1 keer
Prijs
€ 25.00
Beschikbaarheid
8 plekken

YIN VOOR DE ZOMEROnze yogabeoefening veranderd constant. Naar gelang voorkeuren, mogelijkheden, levensfase en ook; seizoenen. Ieder seizoen brengt andere kwaliteiten met zich mee, die wij kunnen voeden en ondersteunen door onze yogabeoefening.Deze verdiepende Yin les richt zich op de Zomer. De Zomer is verbonden met het element Vuur en de meridianen van Hart, Dunne Darm, Pericard en Drievoudige Verwarmer. Onderwerpen die hierbij horen zijn natuurlijk liefde en relatie(s). Maar ook enthousiasme, levenslust, vrolijkheid, plezier, goede slaap, spraak, uitdrukkingsvermogen, bewustzijn en verbinding met de Ziel (Shen).In deze workshop gaan we dieper in op de functies van de meridianen en de specifieke onderwerpen.

Als ook op de relatie met de andere elementen (Hout, Aarde, Water, Metaal).

En hoe je dit zelf praktisch toe kan passen in je Yin beoefening om gezond en in balans te blijven in de Zomer. En je hart te openen om jezelf te laten stralen als de zon!


Data en tijden

Dag 1
Vr 2 juli 2021 • 11:00 — 13:00

Plaats

Leidschendam

Ruimte: Rishikesh

Johann Sebastian Bachlaan 51

2264 AC Leidschendam

Plan je route
Loading...

Je docent

Maneesha de Gier

Docent

Hallo, mijn naam is Maneesha.Na jarenlang TaiChi en Qigong beoefend te hebben stapte ik in 2006 op een yoga mat en dat voelde meteen als thuiskomen. Alles in mij herkende dit als mijn manier van leven.De basis vond ik in Hatha yoga. Daar ben ik meteen een 3-jarige docenten opleiding in gaan volgen en in 2008 ook met lesgeven begonnen.Vanuit mijn interesse in natuurlijke vormen van genezen zocht ik ook binnen yoga naar nog meer verdieping en kwam bij Yin yoga uit. Het langer in houdingen blijven laat je steeds dieper in lichaam, geest en ziel zinken. Waardoor ook dieper vastgehouden spanningen zichzelf loslaten. Dat vind ik er zo mooi aan. Ik ben het meest geïnspireerd door de Yin yoga vorm van Sarah Powers (Yin/Insight yoga). Hierin komen yoga, de leer van de meridianen (TCM), meditatie-mindfulness en zelfonderzoek samen. Na meerdere workshops heb ik ook haar level 1 en 2 YA gecertificeerde teacher trainingen gevolgd.Naast nog steeds Hatha, geef ik inmiddels het meest Yin yogalessen. Puur Yin of in combinatie met Hatha of Restorative yoga. Ook geef ik regelmatig Yin of Yin Restorative verdieping workshops. Mijn werk als yoga docente combineer ik met een praktijk voor Reconnective Healing. De verbinding met je adem, gronding in je lichaam, openheid in je hart en vreugde in je ziel. Vanuit zachtheid in je natuurlijke innerlijke kracht komen. Kortom: thuis zijn in jezelf. Dat is waar yoga voor mij over gaat en wat ik je in mijn lessen graag aanreik. Op een manier die voor iedereen toegankelijk is. Waarin je je vrij voelt om jouw eigen lichaam en energie te volgen, binnen jouw mogelijkheden.Ik ontmoet je graag in mijn lessen!Namasté,

Maneesha

Workshop Yin voor de zomer

8 plekken beschikbaar