Yoga weekend op de Veluwe - Eigen kamer

Begin
10 dec.
Herhaalt
3 keer
Prijs
€ 379.00
Beschikbaarheid
11 plekken

Informatie

Het weekend van 10, 11 en 12 december nodigen wij jou van harte uit om met ons mee te gaan naar de prachtige Veluwe voor een weekend vol ontspanning en aandacht voor jezelf.De Veluwe staat bekend om haar mooie natuur, mogelijkheid tot wandelen en de stilte. De stilste plekjes in Nederland zijn in de Veluwe. Met een kleine groep, van 6 tot 15 personen, brengen wij dit weekend door op het prachtige landgoed ‘De Stakenberg’, middenin het bos. We beginnen de dag met yoga, in de middag is er een (optionele) wandeling en meditatie en in de avond sluiten we de dag af met yoga. Naast het programma is er tijd om te wandelen, te ontspannen, gebruik te maken van de sauna, energetische coaching of massages te boeken.Het weekend zal draaien om jou, we creëren tijd en ruimte om weer helemaal op te laden. Wij bieden yoga, meditatie, rust en een prachtige omgeving om jou hierbij te ondersteunen. Chiara is vanuit Karuna de gastvrouw, en is er voor al jouw vragen. Ook biedt zij de meditatielessen, ontspanning en stiltewandeling aan.

Ontdek wat een yogaweekend voor jou kan betekenen; laad je lichaam op en treedt met hernieuwde energie de komende periode tegemoet. Een volledig verzorgd weekend van vrijdag 16:00u tot en met zondag 14:00u op de Veluwe. Mocht je vragen hebben over het yogaweekend, neem dan vooral even contact op. Wij hopen jou te mogen ontmoeten tijdens dit yogaweekend!Invulling van het weekend

Vrijdag

Inchecken kan vanaf 15:00

16:30 uur Opening

18:00 uur Diner

20:00 - 21:30 uur YogalesZaterdag

8:30 - 10:00 uur Yogales

Tot 11:00 Ontbijt

12:00 - 16:00 uur lunchen, precies wanneer jij dat wilt.

15:00 - 16:30 uur Stilte wandeling

16:30 - 17:00 uur Meditatie

18:00 uur Diner

20:00 - 21:30 uur YogalesZondag

8:30 - 10:00 uur Yogales

Tot 11:00 Ontbijt

12:00 - 16:00 uur lunchen, precies wanneer jij dat wilt.

12:30 - 13:30 uur Meditatie & ontspanning,

13:30 AfsluitingLocatie

Veluwe Hotel Stakenberg bevindt zich op Landgoed Stakenberg, gelegen net buiten Elspeet in een zeldzaam mooi natuurgebied op de Veluwe. Het landgoed ligt midden in het bos en je loopt binnen drie minuten naar de uitgestrekte heidevelden. Op Landgoed Stakenberg zie je nog puur natuur en kun je werkelijk 'onthaasten'.Veluwe hotel Landgoed stakenberg

Stakenberg 86 Elspeet

https://stakenberg.nlInclusief

• 4 Yoga lessen

• 2 meditatie lessen

• Stilte wandeling

• 2 overnachtingen

• 2 avond maaltijden

• 2 uitgebreid ontbijt buffet

• 2 lunch

• Onbeperkt thee, koffie, water

• Fruit

• Sauna


Data en tijden

Dag 1
Vr 10 december 2021 • 15:00 — 21:30
Dag 2
Za 11 december 2021 • 08:30 — 21:30
Dag 3
Zo 12 december 2021 • 08:00 — 13:30

Plaats

Stakenberg 86 Elspeet

8075 RH Elspeet

Plan je route
Loading...

Je docent

Chiara Vegt

Docent

Mijn eerste yoga ervaring kreeg ik van mijn moeder, zij is zelf yogadocente geweest. Ik heb heb yoga in die tijd als te zweverig en ontoegankelijk ervaren en zette mij er zelfs tegen af. Echter, tijdens mijn zwangerschap, ruim vier jaar geleden, kwam het allemaal weer boven en was yoga voor mij ineens een logische stap. Niet de zwangerschapsyoga met andere ouders to-be, maar het contact maken met je eigen lijf en het leven daarin.Yoga paste mij perfect, het was alsof ik al die tussenliggende jaren gewoon yoga had beoefend. Mijn lichaam herkende en snapte de oefeningen feilloos! En via de fysieke yoga beoefening kwam ik ook bij minder fysieke lagen van mijzelf aan; de geest en opgeslagen emoties en herinneringen in je lijf.De fysieke yogabeoefening werd voor mij een kijkje in, en begrip van, mijn geest.Het vertrouwen en de spanning die je voelt wanneer je nieuwe houdingen eigen maakt en de kick als je merkt dat je rust en comfort in een nieuwe houding kan vinden werkt bij mij verslavend.Dat plezier, vertrouwen en hopelijk een stukje zelfbegrip via het lichaam is wat ik wil overbrengen in mijn yogalessen.

Jeanet Esser

Docent

Ik ben Jeanet Esser. Na jaren in het speciaal onderwijs gewerkt te hebben, ben ik mij zo’n vijf geleden gaan verdiepen in yoga. Hoe meer ik leerde over yoga, hoe liever ik dit ook met anderen wilde delen! Ik ben inmiddels gecertificeerd yogadocent en ik geef verschillende yogalessen, zoals Kinderyoga, Hatha Yoga en natuurlijk Stoel Yoga. Stoel Yoga is een laagdrempelige manier om fit te blijven en toegankelijk voor alle leeftijden. Het draagt bij aan gezond ouder worden en te blijven.

Bij mijn eerste yogales werd ik gegrepen door de rust en aandacht in het moment die van de docent uitging. Dit probeer ik ook altijd mee te geven in mijn lessen: focus op wat je doet en blijf met je aandacht erbij. Dat is soms moeilijk, maar het is zo fijn om even niet met je gedachten af te dwalen en helemaal in een houding of meditatie te zijn! Ik hoop je snel te zien in een van mijn lessen.

Yoga weekend op de Veluwe - Eigen kamer

11 plekken beschikbaar