Yoga weekend op de Veluwe - Eigen kamer

Begin
10 sep.
Herhaalt
3 keer
Prijs
€ 379.00
Beschikbaarheid
9 plekken

Informatie

Het weekend van 10, 11 en 12 september nodigen wij jou van harte uit om met ons mee te gaan naar de prachtige Veluwe voor een weekend vol ontspanning en aandacht voor jezelf.De Veluwe staat bekend om haar mooie natuur, mogelijkheid tot wandelen en de stilte. De stilste plekjes in Nederland zijn in de Veluwe. Met een kleine groep, van 6 tot 15 personen, brengen wij dit weekend door op het prachtige landgoed ‘De Stakenberg’, middenin het bos. We beginnen de dag met yoga, in de middag is er een (optionele) wandeling en meditatie en in de avond sluiten we de dag af met yoga. Naast het programma is er tijd om te wandelen, te ontspannen, gebruik te maken van de sauna, energetische coaching of massages te boeken.Het weekend zal draaien om jou, we creëren tijd en ruimte om weer helemaal op te laden. Wij bieden yoga, meditatie, rust en een prachtige omgeving om jou hierbij te ondersteunen. Chiara is vanuit Karuna de gastvrouw, en is er voor al jouw vragen. Ook biedt zij de meditatielessen, ontspanning en stiltewandeling aan.

Ontdek wat een yogaweekend voor jou kan betekenen; laad je lichaam op en treedt met hernieuwde energie de komende periode tegemoet. Een volledig verzorgd weekend van vrijdag 16:00u tot en met zondag 14:00u op de Veluwe. Mocht je vragen hebben over het yogaweekend, neem dan vooral even contact op. Wij hopen jou te mogen ontmoeten tijdens dit yogaweekend!Invulling van het weekend

Vrijdag

Inchecken kan vanaf 15:00

16:30 uur Opening

18:00 uur Diner

20:00 - 21:30 uur YogalesZaterdag

8:30 - 10:00 uur Yogales

Tot 11:00 Ontbijt

12:00 - 16:00 uur lunchen, precies wanneer jij dat wilt.

15:00 - 16:30 uur Stilte wandeling

16:30 - 17:00 uur Meditatie

18:00 uur Diner

20:00 - 21:30 uur YogalesZondag

8:30 - 10:00 uur Yogales

Tot 11:00 Ontbijt

12:00 - 16:00 uur lunchen, precies wanneer jij dat wilt.

12:30 - 13:30 uur Meditatie & ontspanning,

13:30 AfsluitingLocatie

Veluwe Hotel Stakenberg bevindt zich op Landgoed Stakenberg, gelegen net buiten Elspeet in een zeldzaam mooi natuurgebied op de Veluwe. Het landgoed ligt midden in het bos en je loopt binnen drie minuten naar de uitgestrekte heidevelden. Op Landgoed Stakenberg zie je nog puur natuur en kun je werkelijk 'onthaasten'.Veluwe hotel Landgoed stakenberg

Stakenberg 86 Elspeet

https://stakenberg.nlInclusief

• 4 Yoga lessen

• 2 meditatie lessen

• Stilte wandeling

• 2 overnachtingen

• 2 avond maaltijden

• 2 uitgebreid ontbijt buffet

• 2 lunch

• Onbeperkt thee, koffie, water

• Fruit

• Sauna


Data en tijden

Dag 1
Vr 10 september 2021 • 15:00 — 21:30
Dag 2
Za 11 september 2021 • 08:30 — 21:30
Dag 3
Zo 12 september 2021 • 08:30 — 13:00

Plaats

Stakenberg 86 Elspeet

8075 RH Elspeet

Plan je route
Loading...

Je docent

Chiara Vegt

Docent

Mijn eerste yoga ervaring kreeg ik van mijn moeder, zij is zelf yogadocente geweest. Ik heb heb yoga in die tijd als te zweverig en ontoegankelijk ervaren en zette mij er zelfs tegen af. Echter, tijdens mijn zwangerschap, ruim vier jaar geleden, kwam het allemaal weer boven en was yoga voor mij ineens een logische stap. Niet de zwangerschapsyoga met andere ouders to-be, maar het contact maken met je eigen lijf en het leven daarin.Yoga paste mij perfect, het was alsof ik al die tussenliggende jaren gewoon yoga had beoefend. Mijn lichaam herkende en snapte de oefeningen feilloos! En via de fysieke yoga beoefening kwam ik ook bij minder fysieke lagen van mijzelf aan; de geest en opgeslagen emoties en herinneringen in je lijf.De fysieke yogabeoefening werd voor mij een kijkje in, en begrip van, mijn geest.Het vertrouwen en de spanning die je voelt wanneer je nieuwe houdingen eigen maakt en de kick als je merkt dat je rust en comfort in een nieuwe houding kan vinden werkt bij mij verslavend.Dat plezier, vertrouwen en hopelijk een stukje zelfbegrip via het lichaam is wat ik wil overbrengen in mijn yogalessen.

Genevieve van Schie

Docent

In mijn yogalessen moedig ik je aan om je grens te vinden en er niet overheen te gaan. Jij kent je eigen lichaam het beste en bepaalt hoe ver je gaat. Het belangrijkste is dat je bij het verlaten van de studio ruimte en vrijheid voelt in je lichaam en geest.Ik heb intensief en op hoog niveau gesport. Een goede vervanging bleek Bikram yoga te zijn. De combinatie van intensieve lichamelijke inspanning en beweging en de geestelijke uitdaging, de groei van mijn doorzettingsvermogen, vond ik heerlijk.Na een fysiek en mentaal lastige periode ben ik me breder gaan oriënteren op de diverse yogastijlen. Mijn interesse verschoof meer naar de Vinyasa, en de combinatie van Yin/Yang. Daardoor leerde ik nog beter naar mezelf en mijn lichaam te luisteren en meer open te staan voor mijn omgeving. Die ervaring wil ik via mijn lessen graag delen met anderen.

Yoga weekend op de Veluwe - Eigen kamer

9 plekken beschikbaar