Rustige Hatha Yoga

Begin
11:00
Looptijd
60 min
Datum
30 jun.
Beschikbaarheid
5 plekken

Intensiteit *Rustige Hatha Yoga is een zachte vorm van yoga waarin ontspanning centraal staat. Deze vorm is met name geschikt als je herstellende bent.Kenmerken: Deze yogavorm gaat over ontspannen. Het is een zeer toegankelijke les die ondersteunt in periodes van herstel na ziekte of een burnout. Om de houdingen aan te nemen wordt er gebruik gemaakt van diverse hulpmiddelen zoals yogablokken, kussens en een bolster om het lichaam te helpen in de Hatha houding te komen.Oorsprong: Rustige Hatha Yoga is een zeer oude vorm van yoga. Een basis yoga en werkt met houdingen die het lichaam de kans geven te helen.Functie: De les is erop gericht om je lichaam los te maken. En je geest zo kalm mogelijk te maken. Op deze manier leer je los te laten en krijgt het lichaam en de geest de rust die het nodig heeft om te helen.

Jeanet Esser

Docent


Locatie

Leidschendam

Ruimte: Rishikesh

Johann Sebastian Bachlaan 51

2264 AC Leidschendam

Plan je route
Loading...

Je docent

Jeanet Esser

Docent

Ik ben Jeanet Esser. Na jaren in het speciaal onderwijs gewerkt te hebben, ben ik mij zo’n vijf geleden gaan verdiepen in yoga. Hoe meer ik leerde over yoga, hoe liever ik dit ook met anderen wilde delen! Ik ben inmiddels gecertificeerd yogadocent en ik geef verschillende yogalessen, zoals Kinderyoga, Hatha Yoga en natuurlijk Stoel Yoga. Stoel Yoga is een laagdrempelige manier om fit te blijven en toegankelijk voor alle leeftijden. Het draagt bij aan gezond ouder worden en te blijven.

Bij mijn eerste yogales werd ik gegrepen door de rust en aandacht in het moment die van de docent uitging. Dit probeer ik ook altijd mee te geven in mijn lessen: focus op wat je doet en blijf met je aandacht erbij. Dat is soms moeilijk, maar het is zo fijn om even niet met je gedachten af te dwalen en helemaal in een houding of meditatie te zijn! Ik hoop je snel te zien in een van mijn lessen.